Cum se stabilește prețul unei traduceri?

În secțiunea Tarife de pe site-ul nostru găsiți o listă prețurile practicate de noi, însă pentru a afla care este prețul final, vă rugăm să ne trimiteți textul pe care doriți să îl traducem, menționând cât mai multe detalii: limba-sursă și limba țintă, formatul, termenul de predare, dacă doriți sau nu legalizare notarială, apostilare sau supralegalizare și numărul de exemplare). Atunci când stabilim prețul unei traduceri, noi ținem cont de volumul materialului de tradus, domeniul textului, limba în care doriți să fie efectuată traducerea, termenul de predare, colaborarea dumneavoastră anterioară cu Napoca Translations.

Cum se poate solicita o ofertă de preț?

Trimiteți un email cu toate informațiile necesare la contact [@] napocatranslations [.] ro sau completați formularul de cerere ofertă de pe site sau ne puteți contacta prin telefon la nr. 0743 93 63 07, iar noi vă vom răspunde repede, cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Cum se calculează o pagină taxabilă?

O pagină taxabilă este echivalentul a 2000 de caractere cu spații în limba sursă. Calculul se face într-un fișier Word accesând Tools>Wordcount (Instrumente>Contor de cuvinte) din Office 2003. Dacă aveți instalat Office 2007, accesați Review>Wordcount (Revizuire>Contor de cuvinte). Pentru cei care utilizează Open Office, accesați Tools>Word Count. Pentru a calcula câte pagini taxabile are un fișier, împărțiți numărul de caractere la 2000. Majoritatea traducătorilor din Romania utilizează această modalitate de calcul. Astfel, puteți afla și dumneavoastră prețul unei traduceri înmulțind numărul de pagini taxabile cu prețul per pagină.

Scroll to Top
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?