Cum se procedează pentru a schimba termenul de predare al traducerii?

Uneori clienții noștri ne contactează pentru a ne cere să schimbăm termenul de predare al traducerii. În aceste cazuri noi facem tot posibilul să vă satisfacem cerințele, însă o modificare la termenul de predare al traducerii presupune renegocierea serviciilor noastre.

Pentru o mai bună colaborare în astfel de situații, vă punem la dispoziție acest ghid despre cum să procedați atunci când doriți să modificați termenul de predare al traducerii:

Vă rugăm să ne anunțați cât mai repede dacă doriți să schimbați termenul de predare al traducerii, specificând datele dumneavoastră de client, numele textului sursă pentru care doriți modificarea și noul termen de predare. Puteți să ne contactați prin pagina de Contact, e-mail la contact @ napocatranslations . ro sau prin telefon la 0743 93 63 07.

Insistăm asupra faptului că nu trebuie să așteptați, ci să ne anunțați cât mai repede atunci când apare necesitatea unei schimbări la termenul de predare al traducerii. Astfel, noi vom avea timp să ne reorganizăm și să facem tot ce putem ca să vă ajutăm.

Noi vă vom contacta în cel mai scurt timp și vă vom informa despre noile condiții de efectuare a traducerii. Este posibil ca modificarea la termenul de predare al traducerii cerută de dumneavoastră să nu cauzeze nici un fel de schimbări ale prețului, dar se poate întâmpla și ca statutul comenzii dumneavoastră să devină urgent, iar tarifele să se majoreze. În acest caz va trebui să reconfirmați comanda.

Scroll to Top
Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?