Traduceri engleză-română realizate pe loc
Traduceri engleză-română realizate pe loc

Despre noi

La ce te poți aștepta de la noi?

Comunicăm deschis

Ne găsești oricând la telefon (0743936307) sau online pentru a afla stadiul în care se află proiectul tău sau alte informații. Deși acest lucru se întâmplă foarte rar, nu ne este frică să recunoaștem atunci când apare o problemă. Preferăm să căutăm împreună soluții decât să ne ascundem după promisiuni false.

Ne plac provocările

Ai un proiect de amploare, cu termen limită strâns? Preferatele noastre sunt manualele tehnice, dar nu fugim nici de contracte sau texte de marketing (pe care le putem și scrie, dar și localiza – avem chiar și un Certificat de Content Marketing de la Hubspot, valabil). Singura noastră pretenție este să ne spui exact cum te putem ajuta, fără omisiuni.

Ne place să fie totul clar, de la început

Este important pentru noi să stabilim de la început condițiile în care se desfășoară activitatea noastră. Chiar dacă apar schimbări pe parcurs, vrem să știm de la început ce așteptări și condiții ai.

Nu ne este frică de nou

Ai un proiect inovativ, din care nu s-a mai văzut până acum? Contactează-ne și vom face tot ce putem ca să te ajutăm. Suntem încântați să luăm parte la tot ce este nou și interesant.

Cum lucrezi cu noi?

  • Ne contactezi
  • Punem la punct detaliile
  • Îți rezolvăm problema
  • Livrăm proiectul
  • Ne contactezi dacă mai ai nevoie de ajutor (exemplare extra, legalizări etc.)

Cum ne găsești?

Ținem telefonul aproape (avem și WhatsApp), ne găsești zi de zi la telefon sau prin mesaje.