Traduceri urgente

Vă punem la dispoziție servciile noastre de traduceri urgente create special pentru acele situații în care aveți nevoie de traducerea unor documente într-un timp foarte scurt. Experiența acumulată în prestarea de servicii de traducere ne permite să vă oferim o soluție corectă pentru aceste situații stresante.

Termenul limită pentru acest tip de traduceri este stabilit în conformitate cu nevoile dumneavoastră. Vă putem livra anumite documente în 30 de minute de la confirmarea comenzii. Prioritizăm lucrările de traduceri prestate în regim de urgență fără a compromite celelalte angajamente ale noastre.

Acceptăm să prestăm servicii de traducere în regim de urgență numai atunci când suntem siguri că toate cerințele dumneavoastră pot fi îndeplinite în termenul specificat. Din acest motiv, vă recomandăm să ne contactați cât mai curând posibil dacă vă confruntați cu o situație în care aveți nevoie de traduceri urgente, preferabil telefonic la numărul 0743 93 63 07 sau prin e-mail.

Deși credem în adaptarea tarifelor noastre la bugetul fiecărui client, serviciile noastre de traduceri urgente sunt mai costisitoare decât serviciile de traducere obișnuite. Noi considerăm că tariful mai ridicat de prestare în regim de urgență a serviciilor noastre este mai mult decât justificat de oportunitatea de a vă termina proiectele la timp, de care veți beneficia datorită serviciilor noastre.

Cum ne puteți contacta dacă aveți nevoie de traduceri urgente?

Cea mai rapidă modalitate de a solicita serviciile noastre este prin telefon, la numărul 0743 93 63 07 (interval orar 8-22, de luni până duminică). După o scurtă discuție vom fi pregătiți să evaluăm documentele dumneavoastră, și odată ce ați confirmat comanda vom începe traducerea documentelor dumneavoastră. Puteți, de asemenea, să ne trimiteți solicitarea dumneavoastră prin e-mail, însă din experiența noastră, o conversație telefonică face întregul proces să meargă mai eficient.

contact [@] napocatranslations [.] ro